Arbo Vitalus 088 - 259 259 8

Incompany training

In company training

Veiligheid op de werkvloer.
Heeft u interesse in onze maatwerk training? We ontzorgen onze klanten met een breed trainingsaanbod voor de Arbo veiligheid. De training verzorgen we op uw locatie waarvoor we de bedrijfsrisico’s en werkomgeving inventariseren. Met goede instructeurs, een persoonlijke benadering en voldoende aandacht voor uw team van medewerkers. Kies voor onze praktijkgerichte training met een eigen lesprogramma voor uw groep! Minimaal 5 deelnemers per groep.

BHV-trainingen
Voor onze BHV trainingen zetten we oefenscenario’s op voor eerste hulp bij ongevallen, brandbestrijding en ontruimen, onder deskundige begeleiding van onze instructeurs. Deze manier van praktijkgericht trainen is ook heel gunstig voor het veiligheidsbewustzijn van uw team. Met veel aandacht voor preventie; het voorkomen van gevaarlijke situaties in de eigen werkomgeving. Certificering van uw medewerkers is conform de Arbo eisen.

Andere veiligheidstrainingen
Tevens kunt u kiezen uit andere trainingen in-company:

Voordelen in-company training:
–  Certificering van uw medewerkers conform de Arbo eisen
–  Aantrekkelijke groepsprijzen
–  Uw team oefent in de eigen werkomgeving en krijgt de volledige aandacht
–  Eigen oefenscenario’s voor eerste hulp bij ongevallen, brandbestrijding of ontruimen.
–  Geen reistijd
–  Onze trainingen versterken de teamgeest en onderlinge samenwerking

      

Met ontruimingsoefening?
U kunt de BHV herhalingscursus combineren met een ontruimingsoefening. In het ochtend gedeelte wordt de BHV kennis opgefrist en aansluitend wordt de ontruimingsoefening georganiseerd. Uitgangspunt is uw werksituatie.

BHV basiscursus 1 dag met E-learning
Het theoretisch deel van de BHV basiscursus volgt u bij ons online via e-learning. Thuis of op het werk. Daarna verzorgen we de BHV praktijkdag van 8:30 -16:00 uur in uw organisatie. Zo worden theorie en praktijk optimaal gecombineerd.

Combineren van herhaling BHV met Basiscursus BHV
Stel u heeft nog een aantal collega’s die de BHV basiscursus moeten volgen? Dan is het mogelijk om de BHV herhalingsgroep te combineren met collega’s die de BHV-basiscursus volgen. Het wordt gecombineerd tot 1 groep die gezamenlijk de BHV praktijkdag van 8:30-16:30 uur volgen.  

Offerte aanvragen
Vul onderstaand formulier in. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een offerte op maat of de gewenste informatie.
Bij voorbaat dank voor uw medewerking. 

  • Selecteer voor welke cursussen u een incompanytraining wilt organiseren. Een combinatie van meerdere cursussen is uiteraard mogelijk.
  • Selecteer voor welke cursussen u een incompanytraining wilt organiseren. Een combinatie van meerdere cursussen is uiteraard mogelijk.

Certificerende instanties: