Arbo Vitalus 088 - 259 259 8

VCA Basis online

Cursusinhoud:

 • Basisveiligheid (B-VCA) E-learning bevat alle leerstof om het diploma B-VCA te behalen. De inhoud is conform de actuele eind- en toetstermen van VCA Infra. Er zijn in deze uitgave veel (oefen)examenvragen (inclusief de nieuwe vraagvormen) opgenomen.Het lesmateriaal is gecertificeerd door het CBR en geschikt bevonden voor nascholingscursussen Code 95. Het cursusboek is verkrijgbaar voor € 19,50

  Officieel VCA examen
  Voor het afnemen van het officiele VCA-examen, kunnen wij u aanmelden bij erkende aangesloten VCA-examencentra bij u in de buurt. Makkelijker kunnen we het u niet maken.

  Groepstraining
  Een klassikale opleiding is ook mogelijk en volgt u samen met medecursisten. Deze verzorgen we in-company of op een door ons  geregelde locatie. Vraag een offerte.

  Bestellen:
  Selecteer in de blauwe balk rechts de cursus(sen) en schrijf je in. Je ontvangt een link om gelijk met de cursusmodule(s) te beginnen.

Cursusduur:

 • 3-4 uur

Prijs:

 • € 37,50

Talen:

 • Nederlands, Engels

Certificaat:

 • Na afronding van de online training ontvang je een persoonlijk certificaat.. Zo toon je aan dat je de theorie hebt gevolgd conform de actuele eind- en toetstermen van VCA Infra.