Arbo Vitalus 088 - 259 259 8

BHV cursus Herhaling

Heeft u 5 deelnemers of meer? Dan is het mogelijk de BHV herhalingstraining in uw organisatie volledig te laten verzorgen. Onze veiligheidstrainingen geven we door heel Nederland. Met een trainingsprogramma dat is toegesneden op uw organisatie.

Praktijkgerichte BHV training

Tijdens de BHV herhalingscursus oefenen we op bedrijfsrisico’s en calamiteiten scenario’s. Het doel is uw bedrijfshulpverleners (BHV-ers) zodanig te trainen, dat zij effectief optreden bij een calamiteit. We beschikken over veel kennis en ervaring om een uitstekende training te geven, die aansluit op uw wensen. Onze mensen maken daarbij het verschil.

Lesprogramma’s voor verschillende branches

Het lesprogramma en oefenscenario’s hebben we voor verschillende branches ontwikkeld. Dit biedt veel mogelijkheden voor een praktijktraining op maat. Ook is het mogelijk om acteurs in te zetten.

Omschrijving:

Cursusduur 1 praktijkdag (9:00 -16:00 uur)
Vooropleiding  U bent BHV-er
Studiebelasting  Geen
Certificering  Officieel BHV certificaat of van het NIBHV
Groepsgrootte  Minimaal 5 deelnemers

Certificering en landelijke richtlijnen

De BHV herhalingscursus voldoet aan de landelijke richtlijnen en u ontvangt het landelijk geldig BHV certificaat. Onze BHV cursussen worden gegeven door (ambulance)verpleegkundigen, brandweermensen en goeie BHV-instructeurs.

Kinderopvang

Voor de kinderopvang bieden we een training die bestaat uit een combinatie van Eerste hulp aan kinderen + module brandbestrijding, ontruiming & communicatie. Conform de IKK-certificering.

In de zorg; Accreditatie punten

Onze BHV basiscursus, BHV herhalingscursus en reanimatietraining zijn geaccrediteerd bij de beroepsvereniging Verzorgenden en Verpleegkundigen (V&VN). U ontvangt accreditatiepunten.

Trainingen Arbo Vitalus

Voor onze trainingen en dienstverlening bieden we professionaliteit, gunstige prijsstelling en goede service. En conform de Arbowet- en regelgeving.

Lesprogramma:

Het lesprogramma wordt volledig toegesneden op de organisatie en uw wensen. De risico’s vanuit uw eigen werkomgeving vormen het uitgangspunt.

Waarom kies je voor ARBO vitalus?

  • Onze BHV herhalingscursus is actueel en van hoge kwaliteit. Ook voldoen al onze cursussen aan de huidige wet – en regelgeving.
  • Onze instructeurs zijn ervaringsdeskundigen en gecertificeerd.
  • Onze training is volledig op uw bedrijfssituatie afgestemd. Wij bieden maatwerk.
  • Komen de aangeboden uren niet uit? Wij verzorgen zelfs herhalingscursussen in de avonduren en het weekend op uw bedrijfslocatie.
  • Na het voltooien van onze training is uw landelijk erkend BHV certificaat weer 1 jaar geldig!