Vitalus 088 - 259 259 8

Over ons

In 2005 is Arbo Vitalus opgericht door Remco Schuthof. Remco was jarenlang werkzaam op management functies in de medische sector. Eerst bij een internationaal georiënteerd medisch onderzoekslab voor medische hulpmiddelen, zoals voor bijvoorbeeld de pacemaker. Later bij Stichting Medizon, pioneer met de implementatie van de defibrillator (AED) in Nederland.

Tijdens het werk bij Stichting Medizon werkte hij samen met veel opleiders. Hij zag dat de kwaliteit van de opleidingen en trainingen in Nederland op een hoger niveau gebracht konden worden. En onze kennis en ervaringen op dit gebied meer te delen met andere bedrijven. Daarom is Arbo Vitalus opgericht.

Samen met een team van gecertificeerde Arboprofessionals zorgen we inmiddels bijna 15 jaar voor een veilige werkomgeving die voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving. Vanuit onze expertise op het gebied van bedrijfshulpverlening, brand- en arbeidsveiligheid. Tegen concurrerende prijzen. Ons professioneel team zal u vakkundig adviseren, opleiden en trainen. We hebben ook senior adviseurs en trainers waarvan u gebruik kunt maken.

Veiligheidstrainingen
Bij de veiligheidscursussen en trainingen is uw eigen werksituatie het uitgangspunt. Met een afgestemd lesprogramma. Zo bieden we maatwerk voor uw werkomgeving. In Utrecht en Groningen geven we ook BHV cursussen om individueel te volgen. (Open inschrijving).

Veiligheidsdocumenten & veiligheidskundig advies
Heeft u veiligheidsdocumenten nodig? We maken het ontruimingsplan en de ontruimingsplattegronden, conform de NEN normen. Ook voeren we veiligheidskundig en arbeidshygiënisch advies- en onderzoek bij bedrijven en instellingen.

Veiligheidsproducten op onze webshop
Veiligheidsartikelen nodig voor de BHV organisatie en de brandveiligheid? Bekijk onze webshop.

Hoe werken we?
Vaak verzamelen we eerst informatie en komen met een voorstel of plan van aanpak. Of we stellen een lesprogramma voor u samen als het gaat om  veiligheidscursussen.

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact op.

 

Arbo Vitalus | Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen

E-mail:    info@arbovitalus.nl
Internet: www.arbovitalus.nl

 

Arbo Vitalus | Utrecht
Computerweg 22
3542 DR Utrecht

E-mail:    info@arbovitalus.nl
Internet: www.arbovitalus.nl