Arbo Vitalus 088 - 259 259 8

We werken vanuit

Utrecht & Groningen

Over ons

Een gezonde & veilige werkomgeving is onze missie

Een distributiecentrum, een school, een zorginstelling of een productiebedrijf. In iedere organisatie waar mensen werken moet men kunnen rekenen op een gezonde en veilige werkomgeving. Want werken brengt risico’s met zich mee. Zowel de werknemer als werkgever hebben verantwoordelijkheden om deze risico’s te voorkomen of te beperken.

Sinds 2015 helpen en ondersteunen we bedrijven en instellingen bij het gezond & veilig maken van de werkomgeving. Om u te ontzorgen bieden we een breed pakket aan veiligheidstrainingen, advies en andere arbodienstverlening. De nadruk ligt daarbij op preventie, het voorkomen van onveilige situaties.

We voeren ons werk uit met een ervaren team van Arbo professionals en werken conform de arbo wet- en regelgeving. Onze pijlers zijn professionaliteit, gunstige prijsstelling en een goede service. Uitgangspunt is úw werkomgeving.

Om u optimaal van dienst te zijn werken we vanuit Utrecht en Groningen. Heeft u een Arbo vraag of interesse in een training of dienst? Laat het ons gerust weten.

 

Arbo Vitalus | Utrecht
Computerweg 22
3542 DR  Utrecht

E-mail:    info@arbovitalus.nl    
Internet: www.arbovitalus.nl

 

Arbo Vitalus | Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen

E-mail:    info@arbovitalus.nl
Internet: www.arbovitalus.nl

 

Vraag een offerte aan of stel uw vraag