Vitalus 088 - 259 259 8

Over ons

In 2005 is de organisatie opgericht door Remco Schuthof. Remco was jarenlang werkzaam op management functies in de medische sector. Eerst bij een internationaal georiënteerd onderzoekslab. Later bij Medizon, pioneer met de implementatie van de defibrillator (AED) in Nederland.

Tijdens het werk bij Medizon werkte hij met veel opleiders. En zag dat de kwaliteit van de opleidingen en trainingen op een hoger niveau gebracht konden worden. Dit bood kansen om zelf aan de slag te gaan. En onze kennis en ervaringen te delen met andere bedrijven. Daarom is Arbo Vitalus opgericht.

Samen met een team van professionals zorgen we intussen bijna 15 jaar voor een veilige werkomgeving die voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving. We doen dat vanuit onze expertise op het gebied van bedrijfshulpverlening, brand- en arbeidsveiligheid.

We onderscheiden ons duidelijk door het aanbieden van kwalitatief goede dienstverlening en maatwerk met persoonlijke aandacht. Tegen concurrerende prijzen. Ons team zal u vakkundig adviseren, opleiden en trainen.

Veiligheidstrainingen
Veiligheidscursussen en trainingen verzorgen we met een afgestemd lesprogramma. De eigen werksituatie is daarbij het uitgangspunt. Met als voordeel maatwerk voor uw werkomgeving. Op verschillende leslocaties in Nederland bieden we ook BHV cursussen aan om individueel te volgen.

Veiligheidsdocumenten & veiligheidskundig advies
Heeft u veiligheidsdocumenten nodig? We maken het bedrijfsnood- en ontruimingsplan en de ontruimingsplattegronden, conform de NEN normen.

Verder voeren we veiligheidskundig en arbeidshygiënisch advies- en onderzoek uit. Bijvoorbeeld de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) en analyses als het binnenklimaat, fysieke (over)belasting, geluid, gevaarlijke chemische stoffen, biologische agentia, trillingen, verlichting, straling en trillingen.

Veiligheidsproducten op onze webshop
Op onze webshop kunt u veiligheidsartikelen bestellen voor de BHV organisatie en de inrichting van uw gebouw.

Hoe werken we?
Vaak verzamelen we eerst informatie en komen met een voorstel of plan van aanpak. Of we stellen een lesprogramma voor u samen als het gaat om  veiligheidscursussen.

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact op.

 

Arbo Vitalus | Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen

E-mail:    info@arbovitalus.nl
Internet: www.arbovitalus.nl

 

Arbo Vitalus | Utrecht
Computerweg 22
3542 DR Utrecht

E-mail:    info@arbovitalus.nl
Internet: www.arbovitalus.nl