Arbo Vitalus 088 - 259 259 8

Over ons

Over Arbo Vitalus

Arbo Vitalus is 15 jaar geleden opgericht door Remco Schuthof. Hij was was jarenlang werkzaam in de medische sector. Eerst bij een medisch onderzoeks- en testlab, daarna bij Stichting Medizon waar hij actief betrokken was bij de introductie van de defibrillator (AED) in Nederland, om meer levens te redden bij een hartstilstand.

Bij Medizon werkte hij met veel opleiders samen en merkte dat de kwaliteit van de veiligheidsopleidingen in Nederland naar een hoger plan gebracht kon worden. Met de oprichting van Arbo Vitalus is deze wens in vervulling gebracht.

Arbo Vitalus is landelijk actief
De afgelopen 15  jaar hebben we veel bedrijven en instellingen door heel Nederland ondersteund bij het realiseren van een veilige werkomgeving. Professionaliteit, deskundigheid en open communicatie vormen daarbij belangrijke elementen in onze dienstverlening. 
Ons team van arboprofessionals zal u vakkundig adviseren, ondersteunen en trainen op het gebied van bedrijfshulpverlening, brand- en arbeidsveiligheid.  

Maatwerk voor elke werkomgeving
Uitgangspunt is úw werksituatie en werkomgeving voor maatwerk.

Hoe werken we?
Eerst verzamelen we informatie en komen met een voorstel of plan van aanpak. Of een trainingsprogramma op maat voor een veiligheidstraining. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

 

Arbo Vitalus | Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen

E-mail:    info@arbovitalus.nl
Internet: www.arbovitalus.nl

 

Arbo Vitalus | Utrecht
Computerweg 22
3542 DR Utrecht

E-mail:    info@arbovitalus.nl
Internet: www.arbovitalus.nl