Arbo Vitalus 088 - 259 259 8

Over ons

Over ons

Breed pakket dienstverlening Arbo & Veiligheid
Arbo Vitalus is opgericht in 2005. De afgelopen 15 jaar hebben we een grote groep bedrijven en instellingen door heel Nederland ondersteund bij het realiseren van een veilige werkomgeving. We verzorgen klassikale veiligheidstrainingen, maken veiligheidsdocumenten voor uw bedrijf, leveren veiligheidsartikelen via onze webshop en bieden onlinetrainingen voor de bijscholing van uw werknemers. Kortom, een breed pakket aan Arbo dienstverlening om u te ontzorgen op het gebied van Arbo & veiligheid. Uitgangspunt is úw werksituatie en werkomgeving.

Ons team
Ons team van arboprofessionals zal u vakkundig ondersteunen, adviseren en trainen op het gebied van bedrijfshulpverlening, brand- en arbeidsveiligheid. Daarbij houden we rekening met de laatste stand der techniek en Arbowetgeving. Onze deskundigen zijn gecertificeerd.

E-learning trainingen voor elke werkomgeving
Om de bijscholingen van uw werknemers op Arbogebied te vergemakkelijken, bieden we vanaf September 2020 trainingen via E-learning aan. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een bewijs van deelname of certificaat. Zo blijft de kennis van uw mensen op Arbogebied paraat.

Klassikale trainingen in-company
Voor sommige online trainingen bieden we ook klassikale trainingen. Deze verzorgen we bij organisaties in-company. 

Maatwerk voor elke werkomgeving
Interesse in onze dienstverlening? Stel gerust uw vraag. U kunt ons bereiken op 088 – 259 259 8 of mail ons: info@arbovitalus.nl

Arbo Vitalus | Utrecht
Computerweg 22
3542 DR Utrecht

E-mail:    info@arbovitalus.nl
Internet: www.arbovitalus.nl

 

Arbo Vitalus | Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen

E-mail:    info@arbovitalus.nl
Internet: www.arbovitalus.nl