Arbo Vitalus 088 - 259 259 8

Plattegronden in uw gebouw

Ontruimingsplattegronden

Wat zijn ontruimingsplattegronden?
Ontruimingsplattegronden zijn tekeningen waarop de vluchtwegen en nooduitgangen worden aangegeven om het gebouw veilig te ontvluchten. De informatie is beschikbaar voor het personeel, bezoekers en bedrijfshulpverleners . We maken de plattegronden conform de NEN 7010 en NEN 1414 op A3 formaat (30 x 40 cm.).
Op A3 formaat is een vereiste om ze op afstand goed te kunnen lezen. Ze worden door ons digitaal geleverd, in een aluminium kliklijst of gedrukt op plexiglas voor een luxe uitstraling.

Uitgebreide informatie
Voor uitgebreide informatie over prijzen, soorten lijsten, bezoek onze site www.ontruimingsplattegrond.com

Waar komen de plattegronden te hangen?
We geven advies over wat geschikte plaatsen zijn om de plattegronden op te hangen in uw gebouw of verdieping. Verder is het raadzaam om van elke verdieping een overzichtstekening te laten maken. De BHV-organisatie en brandweer gebruiken ze voor een inzet bij een echte calamiteit. Of u gebruikt deze overzichtstekeningen voor het aanvragen van een vergunning.

Ontwerp conform NEN 7010 en NEN 1414
De ontruimingsplattegronden worden door onze bouwkundig tekenaars gemaakt, waarbij het ontwerp volledig aansluit op uw huisstijl.  We voegen uw huiskleuren en logo toe, zodat het een mooi geheel wordt. Voor het bedrijfsnoodplan en ontruimingsplan leveren we de tekeningen aan op A4-formaat (afgedrukt of digitaal). Arbo Vitalus onderscheidt zich door haar professionaliteit, gunstige prijsstelling en een goede service.

    

In een aluminium kliklijst of op plexiglas gedrukt.

Instructiekaart met veiligheidsinstructies op A4

Instructiekaarten
Instructiekaarten zijn kaarten met veiligheidsinstructies (op A4 formaat) wat te doen bij een ongeval, brand of ontruiming. Een instructiekaart kun je naast een ontruimingsplattegrond ophangen of verspreid over de gangen en andere ruimtes plaatsen.

Onze werkwijze
Op basis van tekeningen van het gebouw maken we de concept tekeningen. We houden rekening met verbouwingen en nieuwe indelingen in het gebouw. De concept tekeningen bieden we aan ter controle en worden definitief gemaakt. Het resultaat zijn plattegronden die volledig aansluiten op uw bedrijfssituatie. Onze klanten komen uit praktisch alle branches, van MKB-bedrijven tot multinationals door heel Nederland.

Referenties
Onderstaand vind u een aantal voorbeelden van gebouwen van organisaties waarvoor we de plattegronden gemaakt hebben. Hotels, appartementen, scholen, winkelcentra, sportcentra, autobedrijven, productiebedrijven, groothandel, overheidsinstellingen, distributiecentra, kantoren, zwembaden, medische centra, kinderdagverblijven, mediabedrijven, investeringsbedrijven, transportbedrijven etcetera. Inmiddels hebben we meer dan 300 projecten uitgevoerd.