Arbo Vitalus 088 - 259 259 8

BHV cursus Herhaling

Behoud een veilige werkomgeving

Door uw collega’s regelmatig de BHV herhalingstraining te laten volgen blijft hun kennis & vaardigheden op peil. Dit is belangrijk om een slagvaardige BHV-organisatie te behouden. Onze trainingen voldoen aan alle landelijk geldende Arbo eisen.

Vanaf 5 deelnemers verzorgen we de trainingen door heel Nederland en bieden een trainingsprogramma dat volledig is toegesneden op uw eigen organisatie. Het gaat tenslotte om uw mensen. Belangstelling? Vraag een offerte.

Praktijkgerichte BHV training

Tijdens de BHV herhalingscursus oefenen we op bedrijfsrisico’s met calamiteiten scenario’s in uw organisatie. Met onze kennis, ervaring en trainingsmiddelen geven we een uitstekende training in uw organisatie.

Deelnemers voor Basiscursus en BHV herhaling?

Heeft u deelnemers voor de BHV basis én de BHV herhaling? Dan kunnen we dit combineren door er 1 groep van te maken tijdens de praktijkdag. Zo leren uw collega’s als BHV-team samen te werken.

Lesprogramma’s voor verschillende branches

Het lesprogramma en oefenscenario’s hebben we voor verschillende branches ontwikkeld. Dit biedt veel mogelijkheden voor een praktijktraining op maat. Ook zetten we, indien gewenst, acteurs in. Dit maakt het nog realistischer!

Omschrijving

Cursusduur 1 cursusdag (9:00 -16:00 uur)
Vooropleiding  Reeds BHV-er
Studiebelasting  Geen
Certificering  Officieel BHV certificaat op naam
Groepsgrootte  Minimaal 5 deelnemers

Lesprogramma

Het lesprogramma wordt volledig toegesneden op de organisatie en uw wensen. De risico’s vanuit uw eigen werkomgeving vormen het uitgangspunt.

Certificering en landelijke richtlijnen

De BHV herhalingscursus voldoet aan de landelijke richtlijnen en u ontvangt het landelijk geldig BHV certificaat. Onze BHV cursussen worden gegeven door (ambulance)verpleegkundigen, brandweermensen en goeie BHV-instructeurs.

Kinderopvang

Voor de kinderopvang bieden we een training die bestaat uit een combinatie van Eerste hulp aan kinderen + module brandbestrijding, ontruiming & communicatie. Conform de IKK-certificering.

In de zorg; accreditatie punten

Onze BHV basiscursus, BHV herhalingscursus en reanimatietraining zijn geaccrediteerd bij de beroepsvereniging Verzorgenden en Verpleegkundigen (V&VN). U ontvangt accreditatiepunten.

Trainingen Arbo Vitalus

Voor onze trainingen en dienstverlening bieden we professionaliteit, gunstige prijsstelling en goede service. Conform de Arbowet- en regelgeving.

Waarom kies je voor Arbo Vitalus?

  • Onze BHV cursus is actueel en van hoge kwaliteit. Ook voldoen al onze cursussen aan de huidige wet – en regelgeving.
  • Onze instructeurs zijn ervaringsdeskundigen en gecertificeerd.
  • Onze training is volledig op uw bedrijfssituatie afgestemd. Wij bieden maatwerk.
  • Komen de aangeboden uren niet uit? Wij verzorgen zelfs herhalingscursussen in de avonduren en het weekend op uw bedrijfslocatie.
  • Na het voltooien van onze training is uw landelijk erkend BHV certificaat weer 1 jaar geldig!