Arbo Vitalus 088 - 259 259 8

Onze cursuslocaties

 

Cursuslocaties

Heeft u een groep van minimaal 5 deelnemers voor een BHV training? Dan is het mogelijk om uw mensen te trainen op onze twee cursuslocaties; Utrecht en Groningen. We  bieden een afwisselend trainingsprogramma om uw team collega’s op te leiden tot bedrijfshulpverlener of de herhalingscursus te verzorgen.

BHV basiscursus
Heeft u deelnemers voor de BHV basiscursus, dan ontvangen ze via de mail de gegevens om de theorie via E-learning te volgen op ons digitale platform. Daarna volgen zij de praktijkdag van 9:00-16:00 uur op onze cursuslocatie.

BHV herhalingscursus
Heb je een groep voor de BHV herhalingstraining, dan volgen zij alléén de praktijkdag van  9:00-16:00 uur op onze cursuslocatie.

Deelnemers voor Basiscursus en BHV herhaling?

Heeft u deelnemers voor de BHV basis én de BHV herhaling? Dan kunnen we dit voor u combineren door er 1 groep van te maken tijdens de praktijkdag. Zo leren uw collega’s als BHV-team samen te werken.

Op alle praktijkdagen staat de praktijk centraal. De BHV trainingen op onze cursuslocatie zijn inclusief koffie/thee, verzorgde lunch, lesmateriaal en certificaat.