Arbo Vitalus 088 - 259 259 8

Cursuslocatie Groningen

BHV cursus in Groningen - open inschrijving

Selecteer in de BHV cursusagenda de BHV cursus die je wilt volgen op onze cursuslocatie. De cursus kun je kosteloos annuleren tot 5 werkdagen vόόr aanvang van de cursus. Het kan gaan om een BHV-basis of herhalingscursus.
Op onze cursuslocatie volg je de praktijkgerichte BHV cursus in een ontspannen en informele sfeer. Onze cursusgroepen zijn niet al te groot, zodat er genoeg tijd overblijft voor het stellen van vragen over de onderwerpen en je eigen werkomgeving. Kwaliteit voor een redelijke prijs (inclusief lunch). Parkeren is gratis.

Cursuslocatie:

Wijkcentrum Het Dok
Kajuit 4
9733 CA Groningen

BHV CURSUSAGENDA:

 • Cursus
  Datum
  Tijd
  Prijs
  Locatie
 • Ma. 18 mrt 2024
  Groningen
  BHV basis - Het Dok, Groningen
  08:30 - 16:00 uur
  € 199,-
 • Ma. 18 mrt 2024
  Groningen
  BHV herhaling - Het Dok, Groningen
  08:30 - 16:00 uur
  € 149,-
 • Ma. 30 sep 2024
  Groningen
  BHV basis - Het Dok, Groningen
  08:30 - 16:00 uur
  € 199,-
 • Ma. 30 sep 2024
  Groningen
  BHV herhaling - Het Dok, Groningen
  08:30 - 16:00 uur
  € 149,-

      

Leslokaal                                                                             Uitleg over brandveiligheid

     

Veelgestelde vragen

Onze BHV cursuslocatie in Groningen
Onze cursuslocaties in Groningen zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren is gratis. De BHV cursussen worden gegeven door ervaren en praktijkgerichte instructeurs. U ontvangt een landelijk erkend BHV certificaat.  Bekijk route >>>>

Waarom BHV-ers in uw bedrijf?
Bedrijfshulpverleners (BHV-ers) kunnen het verschil maken als er een incident of calamiteit is in uw bedrijf. Ze verlenen eerste hulp bij ongevallen, ze bestrijden een beginnende brand of ze ontruimen een gebouw of terrein. Als het nodig is, alarmeren zij de brandweer, politie en ambulance.

Hoeveel BHV-ers in uw organisatie?
Het aantal medewerkers dat je moet opleiden als bedrijfshulpverlener (BHV-er) is afhankelijk van de risico’s in uw organisatie. Als werkgever mag u zelf bepalen hoe u de bedrijfshulpverlening (bhv) organiseert, als er maar bhv aanwezig is zolang er personeel aan het werk is. De BHV-organisatie moet zijn opgeleid en geoefend om te kunnen handelen bij incidenten die in uw bedrijf kunnen voorkomen.

Is BHV verplicht?
Ja, BHV is wettelijk verplicht voor alle bedrijven met medewerkers (al bij 1 medewerker). Iedere werkgever heeft een algemene zorgplicht, in de zin dat hij moet zorgen voor de veiligheid en gezondheid van zijn werknemers. Artikel 15 van de Arbowet; hier staat beschreven wat de taken van de bhv-ers zijn en de verplichting tot opleiden van de bhv-ers binnen de organisatie.

Bezoek onze BHV cursusagenda voor het bekijken van de BHV cursusdata in Groningen. Ook verzorgen we trainingen in-company. Vraag een vrijblijvende offerte aan om de cursus op uw locatie te regelen.

Certificering: