Arbo Vitalus 088 - 259 259 8

Wat is e-learning?

Ons cursusaanbod E-learning

E-learning is een cursus die je op je computer volgt, thuis of op het werk. Het wordt ook wel afstandsonderwijs en online opleiden genoemd. Bij ons kun je de theorie van een veiligheidscursus online volgen via E-learning. Dit scheelt tijd en geld. Het praktijkgedeelte van de veiligheidscursus, bijvoorbeeld herhalingscursus BHV, verzorgen we bij onze klanten (in-company).

Hoe kun je bij ons beginnen met E-learning?

Bestel op onze website de E-learning cursusmodule die je wilt volgen. Bekijk hier ons volledig cursusaanbod E-learning.  Je ontvangt na bestelling de inloggegevens om te beginnen. Na afronding van de cursus ontvang je het certificaat als bewijs van deelname. Op je eigen overzichtspagina (dashboard) staan alle online Arbo trainingen die je volgt en de trainingen die je hebt afgerond.

Voordelen van onze E-learning cursussen:

  1. Je hoeft niet naar een cursuslocatie en dat scheelt tijd en reiskosten;
  2. Je volgt de online cursus in je eigen tempo op het moment dat het je uikomt;
  3. Je houdt op een gemakkelijke manier je kennis & competenties bij;
  4. Je hebt toegang tot de online cursus gedurende een bepaalde tijd om alles nog eens rustig door te nemen.

Onze online cursussen zijn ontwikkeld door onderwijskundigen en veiligheidsspecialisten.

Wat is blended learning?

Dit betekent dat je de online training met een praktijktraining combineert. Eerst volg je de online training waarin alle theorie behandeld wordt, daarna volg je de praktijktraining individueel of in groepsverband. Theorie en praktijk worden gecombineerd.