Arbo Vitalus 088 - 259 259 8

Plattegronden in uw gebouw

 

Ontruimingsplattegronden op maat gemaakt
We hebben veel ervaring met het maken van de ontruimingsplattegronden, conform de NEN-normen. In een mooie aluminium kliklijst of op plexiglas voor een luxe uitstraling. U ontvangt de tekeningen ook digitaal, handig voor uw administratie.

 

 

Voor hotelkamers in een aluminium lijst of op sticker gedrukt.


 

Op plexiglas met RVS afstandhouders voor een luxe uitstraling.

Ontruimingsplattegronden

Wat zijn ontruimingsplattegronden?
Ontruimingsplattegronden zijn tekeningen waarop de vluchtwegen en nooduitgangen worden aangegeven om een gebouw veilig te ontvluchten, voor bezoekers en eigen personeel. We maken ze conform de NEN-7010 en NEN 1414.

Waar komen de plattegronden te hangen?
De plattegronden worden op strategische plaatsen geplaatst, zoals in gangen, hallen, kantines, wachtruimtes en vlakbij toiletgroepen. De plaatsen van de plattegronden stemmen we met u af.

Het is raadzaam ook een overzichtstekening van elke verdieping te laten maken. De BHV-organisatie en brandweer gebruiken deze voor een inzet bij een echte calamiteit.

Ontwerp conform NEN 7010
De ontruimingsplattegronden worden door onze bouwkundig tekenaars gemaakt. Het ontwerp sluit volledig aan op uw huisstijl.  We voegen uw huiskleuren en logo toe, zodat het een mooi geheel wordt. Voor het bedrijfsnoodplan en ontruimingsplan maken we de tekeningen op A4-formaat. Arbo Vitalus onderscheidt zich door haar professionaliteit, gunstige prijsstelling en een goede service.

Plattegrond plexiglas      Instructiekaart op A4

Instructiekaarten
Instructiekaarten zijn kaarten op A4 formaat met veiligheidsinstructies bij een ongeval, brand of ontruiming. Een instructiekaart kun je naast een ontruimingsplattegrond ophangen of verspreid over de gangen en andere ruimtes plaatsen.

Onze werkwijze
Op basis van tekeningen van het gebouw maken we de concept tekeningen. We houden rekening met verbouwingen en nieuwe indelingen in het gebouw. De concept tekeningen bieden we aan ter controle en definitief gemaakt. Het resultaat zijn plattegronden die volledig aansluiten op je bedrijfssituatie. Onze klanten komen uit praktisch alle branches, van MKB-bedrijven tot multinationals.

Enkele voorbeelden
Onderstaand vind u enkele voorbeelden van klanten waarvoor we de plattegronden gemaakt hebben. Hotels, appartementen, scholen, winkelcentra, sportcentra, autobedrijven, productiebedrijven, groothandel, overheidsinstellingen, distributiecentra, kantoren, zwembaden, medische centra, kinderdagverblijven, mediabedrijven, investeringsbedrijven, transportbedrijven etcetera. Op verzoek sturen we onze lijst met referenties toe.

 

 

 

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan: