Arbo Vitalus 088 - 259 259 8

Trainingen in-company

Trainingen in-company

Kies één van onze praktijkgerichte trainingen die we in uw organisatie verzorgen. Uw werkomgeving en bedrijfsrisico’s zijn uitgangspunt voor een maatwerktraining. We bieden goede instructeurs, een persoonlijke benadering en veel aandacht voor uw collega’s. Certificering is conform de Arbo eisen en wetgeving. Minimaal 5 deelnemers per groep.

Werkt u in de zorg? Onze trainingen zijn ook geaccrediteerd bij het VN & N voor het ontvangen van uw accreditatiepunten voor de training.

Onze veiligheidstrainingen:

  • BHV-basis en BHV-herhaling
  • VCA basis
  • VCA VOL

De voordelen:
–  Aantrekkelijke groepsprijzen
–  Maattraining voor uw groep
–  Geen reistijd
–  Versterkt de teamgeest

Theorie online (e-learning)
Volg de theorie van een veiligheidscursus via E-learning. De praktijkscholing verzorgen in uw organisatie. Bekijk ons aanbod met online cursussen op onze website: www.arbocursusonline.nl

 

      

 

Wilt u een ontruimingsoefening?
Het is mogelijk de BHV herhalingscursus te combineren met een ontruimingsoefening. In het ochtend gedeelte wordt de BHV kennis opgefrist, aansluitend volgt de ontruimingsoefening. Uitgangspunt zijn uw wensen.

Offerte aanvragen
Vul onderstaand formulier in. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een offerte op maat of de gewenste informatie.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking. 

  • Selecteer voor welke cursussen u een incompanytraining wilt organiseren. Een combinatie van meerdere cursussen is uiteraard mogelijk.
  • Selecteer voor welke cursussen u een incompanytraining wilt organiseren. Een combinatie van meerdere cursussen is uiteraard mogelijk.

Certificerende instanties: