Arbo Vitalus 088 - 259 259 8

Plattegronden in uw gebouw

 

Ontruimingsplattegronden op maat gemaakt
We hebben veel ervaring met het maken van de ontruimingsplattegronden, conform de NEN-normen. In een mooie aluminium kliklijst of op plexiglas voor een luxe uitstraling. U ontvangt de tekeningen ook digitaal, handig voor uw administratie.

 

 

Voor hotelkamers in een aluminium lijst of op sticker gedrukt.


 

Op plexiglas met RVS afstandhouders voor een luxe uitstraling.

 

 

Hoofdplattegrond van het gebouw bij de hoofdingang of brandmeldcentrale.

 

Ontruimingsplattegronden

Wat zijn ontruimingsplattegronden?
Ontruimingsplattegronden geven de vluchtwegen en nooduitgangen aan om een gebouw veilig te kunnen ontvluchten. Deze plattegronden zijn bedoeld voor het eigen personeel en bezoekers. Arbo Vitalus is marktleider op dit gebied en maakt ze volgens de NEN-7010 en NEN 1414.  Gebruik onze expertise op dit gebied.

Waar komen de plattegronden?
De plattegronden worden op strategische plaatsen geplaatst. Denk aan gangen en hallen, trappenhuizen, kantines, wachtruimtes en toiletgroepen. Ze dienen aanwezig te zijn waar mensen werken.

Het is raadzaam om tevens een overzichtstekening van elke verdieping te laten maken, die bij de hoofdingang/brandmeldcentrale wordt geplaatst. De BHV-organisatie en brandweer gebruiken deze bij een calamiteit voor een effectieve inzet van de hulpverlening.

Ontwerp conform NEN 7010
De ontruimingsplattegronden worden door onze bouwkundig tekenaars gemaakt. Het ontwerp sluit volledig aan op uw huisstijl.  We voegen uw huiskleuren en logo toe, zodat het een mooi geheel wordt. Voor het bedrijfsnoodplan en ontruimingsplan maken we de tekeningen op A4-formaat. Arbo Vitalus onderscheidt zich door haar professionaliteit, gunstige prijsstelling en een goede service.

Plattegrond plexiglas      Instructiekaart op A4

Instructiekaarten
Instructiekaarten zijn kaarten op A4 formaat met veiligheidsinstructies bij een ongeval, brand of ontruiming. Een instructiekaart kun je naast een ontruimingsplattegrond ophangen of verspreid  over de gangen en andere ruimtes ophangen. Heel handig als je bijvoorbeeld veel bezoekers krijgt en extra duidelijk wil maken wat de veiligheidsinstructies in het gebouw zijn.

Onze werkwijze
Op basis van tekeningen van het gebouw maken we de concept tekeningen. We houden rekening met verbouwingen en nieuwe indelingen in het gebouw. De concept tekeningen bieden we aan ter controle en definitief gemaakt. Het resultaat zijn plattegronden die volledig aansluiten op je bedrijfssituatie. Onze klanten komen uit praktisch alle branches, van MKB-bedrijven tot multinationals.

Enkele voorbeelden
Onderstaand vind u enkele voorbeelden van klanten waarvoor we de plattegronden gemaakt hebben. Hotels, appartementen, scholen, winkelcentra, sportcentra, autobedrijven, productiebedrijven, groothandel, overheidsinstellingen, distributiecentra, kantoren, zwembaden, medische centra, kinderdagverblijven, mediabedrijven, investeringsbedrijven, transportbedrijven etcetera. Op verzoek sturen we onze lijst met referenties toe.

 

 

 

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan: