Vitalus 088 - 259 259 8

Documenten voor de veiligheid

BHV documenten

Voor de bedrijfsveiligheid maken wij voor u de benodigde veiligheidsdocumenten: het bedrijfsnoodplan, het ontruimingsplan, en de ontruimingsplattegronden. Deze documenten vormen een wezenlijk onderdeel binnen het veiligheidsbeleid van elke organisatie waar mensen werken.

Voldoen aan de wet- en regelgeving
Onze veiligheidsdocumenten en tekeningen voldoen ruimschoots aan de huidige wet- en regelgeving en zijn van hoge kwaliteit met een gunstige prijsstelling. Nieuwe trends & ontwikkelingen voeren we door. Bijvoorbeeld het gebruik van nieuwe internationale veiligheidssymbolen in onze ontruimingsplattegronden en bouwtekeningen. Met onze jarenlange ervaring maken we een vertaalslag naar uw praktijksituatie en leveren maatwerk. Advies is altijd vrijblijvend. Arbo Vitalus is marktleider op dit gebied.

De Risico Inventarisatie- en Evaluatie (RI&E) kunt u laten uitvoeren door onze veiligheidskundigen. U bent daarbij verzekerd van kwaliteit.

Onderstaand een korte samenvatting.

BHV-workflow

 1. Risico Inventarisatie en evaluatie (RI&E)
  De bedrijfsrisico’s en werkomstandigheden in uw organisatie worden in kaart gebracht en een plan van aanpak geschreven.
 2. Bedrijfsnoodplan
  Met het bedrijfsnoodplan heeft u een onmisbaar veiligheidsdocument met de taken & procedures bij een calamiteit voor de bedrijfshulpverleners BHV-ers, medewerkers en het management.
 3. Ontruimingsplan
  In het ontruimingsplan staan de taken en procedures beschreven bij een ontruiming. Bijvoorbeeld bij brand. Het ontruimingsplan is onderdeel van het bedrijfsnoodplan. Geschreven conform de nieuwste norm NEN 8112-2017.
 4. Ontruimingsplattegronden
  Ontruimingsplattegronden zijn tekeningen op A3 formaat die op strategische plaatsen in het gebouw aan de muren hangen. Het personeel en bezoekers worden op deze manier geinformeerd hoe men het gebouw bij een noodsituatie moet verlaten. Voor de brandveiligheid dienen deze plattegronden in het gebouw aanwezig te zijn.

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan: