Arbo Vitalus 088 - 259 259 8

BHV Basiscursus

E-learning BHV basiscursus

E-learning:

 • Voor alle medewerkers die opgeleid willen worden tot bedrijfshulpverlener (BHV-er) in uw bedrijf. Het is raadzaam meerdere BHV-ers te hebben voor de taken van Eerste hulp, brand bestrijden en ontruimen.

  De theorie volgt u via deze cursusmodule E-learning online. De praktijk kunt u volgen door een klassikale training in-company die wij voor u kunnen verzorgen vanaf 5 deelnemers.

  Met deze cursusmodule E-learning kun je op ieder tijdstip aan de slag, thuis of op het werk, wanneer het je uitkomt. En in je eigen tempo volgen. Gedurende 1 jaar is de lesstof beschikbaar.

  Bestellen:
  Selecteer in de blauwe balk rechts de cursus(sen) en schrijf je in. Je ontvangt een link om gelijk met de cursusmodule(s) te beginnen.

Cursusinhoud:

 • De E-learningsmodule Basis BHV bevat alle theorie voor de BHV basiscursus. De inhoud is conform de actuele richtlijnen van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV), Oranje Kruis, Nikta en het Instituut voor Fysieke Veiligheid. De twee BHV deelmodules Eerste Hulp en Brand(bestrijding) & Ontruiming zijn ook apart als online training beschikbaar.

  De theorie van deze BHV basiscursus is opgebouwd uit 3 modules:

  – BHV algemeen
  – Eerste hulp
  – Brand(bestrijding) & Ontruiming

  Het cursusboek is voor € 12,50 bij te bestellen.

  Combineer de theorie met een praktijktraining die we verzorgen op je locatie (in-company) voor een groep van minimaal 5 deelnemers. Vraag een offerte.

Cursusduur:

 • Circa 3 – 4 uur

Prijs:

 • € 29,50

Factuur:

 • Na inschrijving ontvang je een factuur voor deze cursusmodule.

Talen:

 • Nederlands, Engels

Certificaat:

 • Na afronding van de online training ontvang je een persoonlijk certificaat. Dit kun je ook meenemen naar het praktijkgedeelte van de BHV basiscursus voor bedrijfshulpverlener (BHV-er) als je deze gaat volgen. Zo toon je aan dat je de theorie hebt gevolgd.