Vitalus 088 - 259 259 8

BHV in de zorg

BHV in de Zorg

Voor wie?
BHV in de zorg is speciaal ontwikkeld voor medewerkers als verzorgenden, verpleegkundigen en facilitair in de zorgsector. De zorg vraagt om specificieke maatregelen bij calamiteiten. Met niet-zelfredzame mensen overdag en in de avond- en nachtdienst. Denk aan ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingstehuizen, verslavingszorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg en beschermd wonen.

Cursus op maat
Onze BHV cursus in de zorg is zeer praktijkgericht en gegeven door verpleegkundigen, brandweerinstructeurs en goeie BHV-instructeurs. Deze training geven we vooral op uw locatie(s). De BHV basiscursus geven we vaak op 1 praktijkdag in combinatie met blended E-learning. Dit scheelt 1 dag en voor uw organisatie de nodige personeels- en verletkosten.

Ontruimingsoefening
De BHV herhalingscursus kunnen we ook combineren met een ontruimingsoefening. In het ochtend gedeelte wordt de BHV kennis opgefrist en aansluitend wordt de ontruimingsoefening op een afdeling georganiseerd.

Onderwerpen die naar wens in onze cursus komen:

  • Calamiteitenscenario’s
  • Instructies voor overig personeel
  • Eerste hulp met ziektebeelden gericht op de doelgroepen
  • Mogelijkheden blended e-learning: e-learningsmodules op deelgebieden met accreditatiepunten VN & N
  • Ontruimingsoefeningen; kleinschalig en opgeschaald door onze brandweerdocenten
  • BHV praktijkdagen.

De modules Eerste hulp en Brandbestrijding kunnen ook apart gegeven worden. En kan gecombineerd worden met moderne E-learningsmodules.

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan: