Arbo Vitalus 088 - 259 259 8

 

 

Een korte en leerzame cursus voor mensen die in hun werkomgeving te maken hebben met kinderen en/of baby’s.

Reanimatie kinderen (PBLS)

In deze leerzame en korte cursus leer je de vaardigheden van reanimatie bij kinderen en baby’s. Ook de reanimatie bij volwassenen kan in het lesprogramma worden opgenomen.

Het leren bedienen van de AED bij kinderen en de verslikking/verstikking maken tevens deel uit van de cursus. Na afloop ontvangt u een officieel certificaat volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR).

De cursus verzorgen we in-company en op de cursuslocatie naar keuze. De theorie kunt u desgewenst bij ons via E-learning volgen.

Praktijk: ochtend of middag ca. 2,5 uur
Theorie: cursusboek of via E-learning.

E-learning
Tijdens de theorie van de E-learningsmodule ga je de basale reanimatie van kinderen leren. Deze richt zich op vaardigheden en procedures bij baby’s tot 1 jaar en kinderen van 1 jaar en ouder. Je gaat leren wanneer en hoe je moet reanimeren, het gebruik van een AED (Automatische Externe Defibrillator) en wat je moet doen bij een verslikking of verstikking. Er is ook een koppeling met het register BIG, zodat u eventueel na afloop van de online cursus de accreditatiepunten van het V&VN automatisch krijgt bijgeschreven in het register. (V&VN: Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland).

Studieduur: 2 uur
Accreditatiepunten V&VN Kwaliteitsregister: 2

Demonstratie
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een demonstratie account met inzage in deze cursus.

Richtlijnen
Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) en European Resuscitation Council (ERC).

Beschikbare talen
Nederlands en Engels.

Doelgroep
Eerste hulpverleners

Niveau
Iedereen.