Arbo Vitalus 088 - 259 259 8

BHV cursus Friesland

De BHV cursus op uw eigen locatie laten verzorgen? Arbo Vitalus helpt u graag. Al jaren zijn wij de BHV specialist in het Noorden. De BHV cursus stemmen we af op uw werkomgeving. Ga voor kwaliteit en vraag nu een offerte aan.

Bij Arbo Vitalus leveren wij op uw situatie afgestemde lesprogramma’s. Oftewel echt maatwerk.

BHV herhalingscursus

Organiseer de BHV herhalingscursus op uw locatie en houdt de vaardigheden van uw bedrijfshulpverlener(s) op peil. De cursus duurt één dag van 08:30 tot 16:00 uur. Na afloop is uw NIBHV certificaat en BHV pasje weer een jaar geldig.

 

Bekijk deze cursus >>

BHV basis 1 dag + E-learning

Volg onze BHV cursus basis op uw locatie en behaal uw BHV diploma in één dag! De BHV praktijkdag duurt van 08:30 tot 16:00 uur. De theorie volgt u via E-learning. U ontvangt het NIBHV certificaat en BHV pasje.

Bekijk deze cursus >>

BHV basis 2-daags (NIBHV)

Volg onze 2-daagse BHV basiscursus klassikaal in uw bedrijf die aansluit bij uw werksituatie. Na afloop ontvangt u het landelijk erkende NIBHV certificaat en BHV pasje.

Bekijk deze cursus >>

Regel de BHV cursus Friesland

De BHV cursus basis leidt uw werknemers op tot erkende bedrijfshulpverleners (BHV’ers). Bij calamiteiten zorgen zij voor de veiligheid in uw bedrijf. Bijvoorbeeld tijdens een brand of een situatie waarbij het gebouw moet worden ontruimd. Daarom nemen wij tijdens de training uw werkomgeving en bedrijfsrisico’s als uitgangspunt.

Het is mogelijk om de eendaagse of tweedaagse BHV basiscursus op uw locatie te verzorgen. De 1-daagse BHV basiscursus bestaat uit E-learning voor de theorie en 1 BHV praktijkdag van 08:30-16:00 uur. De tweedaagse BHV basiscursus is 2 cursusdagen klassikaal volgens richtlijnen van het NIBHV.

Na het voltooien van de training ontvangt u een officieel erkend BHV certificaat en BHV pasje.

Geldigheid van uw BHV pasje en certificaat
Uw BHV certificaat en pasje zijn één jaar geldig. Daarna moet u een BHV herhalingscursus volgen om te zorgen dat uw diploma actueel is. Onze BHV herhalingscursus is daarvoor erg geschikt. Wij zetten regelmatig Lotus slachtoffers in om de training zo realistisch mogelijk te maken. Daarnaast stellen wij hoge eisen aan onze trainers. Zo geven alleen gecertificeerde en deskundige docenten de BHV training. Fris nu de kennis en vaardigheden van uw werknemers weer op. En zorg ervoor dat uw BHV’ers goed getraind blijven!

U wilt toch ook dat de veiligheid binnen uw bedrijf goed geregeld is? Ga voor kwaliteit en vraag nu een offerte aan om de cursus op uw eigen locatie in Friesland te regelen.